Banci care acorda credite celor inscrisi in Biroul de Credit

Banci care ofera credite rau platnicilor si celor inscrisi in Biroul de Credit? Greu de gasit, dar nu imposibil!

Bancile sunt foarte precaute la profilul general al creditorilor. Vor fi oferite conditii de imprumut mai bune institutiilor de credit cu creditori cu cel mai scazut risc. Asta nu inseamna ca nu ai posibilitatea de a obtine un nou imprumut atunci cand ai nevoie de el. Profilurile debitorilor sunt evaluate folosind diferite criterii si, daca va calificati, puteti contracta un imprumut indiferent de istoricul dvs. de credit.

vivacredit.ro

 

Contul de economii

Va trebui sa dovediti ca aveti un cont de economii pentru a va optimiza situatia datoriei. Aceste conturi de economii sunt o modalitate excelenta de a arata bancii ca istoria negativa este de domeniul trecutului. De asemenea, reflecta capacitatea de a economisi si, prin urmare, eforturile de investitii de-a lungul anilor. In acest fel, veti avea o sansa mai mare de a obtine de la unele banci, credite mai benefice, sa va ofere mai mult sau chiar cele mai bune rate la astfel de imprumuturi.
 

Gradul de indatorare

Nivelul de indatorare trebuie sa respecte una dintre cele mai logice reguli: toate ratele lunare (indiferent de tipul de imprumut) ale unei persoane care doreste sa se imprumute nu trebuie sa depaseasca 40% din venitul sau brut. Prin urmare, rata datoriei trebuie mentinuta la minimum pentru a-si optimiza profilul de creditare. Acest nivel sau limita ii va ajuta pe imprumutati sa aiba bani de cheltuit in viata de zi cu zi. Suma ramasa nu trebuie sa fie prea mica pentru ca debitorul sa-si poata plati cheltuielile si sa traiasca normal.
 

Statut profesional stabil

O preocupare majora pentru creditori este neplata ratelor lunare ale dobanzii la imprumut. Termenele ipotecare sunt lungi (pana la 25 sau 30 de ani) iar viitorul de cariera al debitorului pare incert. De aceea, un debitor care a lucrat de cativa ani intr-o companie solida financiar poate pune banca in largul sau.
 

Ce este un istoric de credit?

Istoricul creditelor va spune bancii ce imprumuturi a luat o persoana, indiferent de natura lor. Contul bancar al persoanei care doreste sa se imprumute nu trebuie sa prezinte anomalii pentru a avea un profil functional. Descoperirile de cont repetate sunt un semn rau pentru o banca si indica dificultati de management financiar. Un descoperit de cont intr-un cont bancar nu inseamna ca nu va plati rate lunare, dar face banca precauta. Asa ca fii atent! Unele banci ofera un istoric de credit negativ, dar trebuie sa te bazezi pe toate celelalte criterii pentru a convinge banca sa participe la un nou proiect.
 

Un proiect sau investitie coerenta

Tipul de proprietate, afacerea pe care doriti sa o deschideti sau orice alte motive pe care le aveti vor fi, de asemenea, criteriile de alegere a unei banci cu istoric de credit negativ.
 
Daca riscul bancii este mai mic, conditiile de creditare vor deveni mai favorabile. Instabilitatea generala poate afecta serviciile bancare, in special in ceea ce priveste accesul la credit. Trebuie doar sa fii mai discernator cu ajutorul altora.
 
credius.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *