Cum pot activa Windows-ul cu o cheie digitala?

Dacă ești în căutarea unei chei digitale pentru a activa Windows-ul, avem soluția potrivită pentru tine.

Cauti o cheie de activare Windows?

Dacă ți-a apărut mesajul că Windows-ul tău nu este activat și necesită o cheie, este timpul să-l activezi pentru a putea beneficia în continuare de toate funcțiile pe care le oferă.

 

Ce se intampla daca nu activez Windows 10?

Dacă nu activezi Windows 10, vei întâmpina anumite restricții și limitări. Iată câteva consecințe ale utilizării unei versiuni neactivate a Windows 10:

 

Apar mesaje de avertizare și notificări: Veți primi periodic mesaje de avertizare și notificări care vă vor reaminti că Windows-ul dvs. nu este activat.

 

Funcționalitate redusă: Anumite caracteristici și funcționalități ale sistemului de operare Windows 10 vor fi limitate sau nu vor fi disponibile în totalitate. De exemplu, nu veți avea acces la toate setările și personalizările, nu veți putea instala anumite aplicații sau actualizări, și nu veți putea personaliza aspectul sistemului de operare.

 

Lipsa actualizărilor de securitate: Fără activarea Windows 10, nu veți primi actualizări de securitate critice și patch-uri de la Microsoft. Acest lucru poate expune sistemul la vulnerabilități de securitate și riscuri mai mari de malware sau atacuri cibernetice.

 

Limitări la utilizarea anumitor servicii: Unele servicii și aplicații ale Microsoft, cum ar fi OneDrive sau Microsoft Office, pot necesita o licență activă Windows 10 pentru a funcționa în mod optim sau pentru a beneficia de toate funcționalitățile.

 

De unde pot lua o licenta de Windows 10 ieftina?

Cumpărarea unei licențe Windows 10 ieftine poate fi realizată din mai multe surse, dar trebuie să fii atent la autenticitatea și legalitatea licenței pe care o achiziționezi.

Noi îți recomandăm o firmă românească de unde poți cumpăra rapid și legal licența Windows, Office, dar și alte produse precum antivirus și software.

Windows 10 Pro – Retail (29,99 Lei)

Windows 11 Pro – Retail (29,99 Lei)

Office 2021 Pro Plus – Asociere cont (49,99 Lei)

Sau poate cauți un pachet pe care îl poți configura singur: Windows + Office.

Pachet Windows si Office (59 Lei)

SmartLicense oferă factură și garanție pentru toate produsele vândute pe site. În plus, sistemul este automatizat, astfel că primești licența imediat după efectuarea plății, fără să mai aștepți procesarea manuală a comenzii. Beneficiezi de un ghid cu instrucțiuni și, în plus, ai acces la suport tehnic gratuit prin email, chat sau WhatsApp.

Te-ar mai putea interesa si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *