Cum sa castigi bani dintr-un Blog

Puteti castiga bani din blogging in mai multe moduri. Descoperiti diferite modele de monetizare online si diferite strategii populare pentru a castiga bani din blogul dvs.

Puteti castiga bani din blogging in mai multe moduri. Descoperiti diferite modele de monetizare online si diferite strategii populare pentru a castiga bani din blogul dvs.
 
Daca ai un blog sau un site web – sau daca te gandesti sa incepi unul – nu este niciodata prea tarziu sa incepi sa faci bani de pe urma lui. Puteti castiga bani din blogging in mai multe moduri. Acest articol acopera diferite modele de castig de bani online si diferite strategii populare pentru a castiga bani din continut digital.
 
Sa incepem cu elementele de baza. Ce este generarea de bani? A castiga bani inseamna a castiga bani pe baza site-ului tau. Cand castigi bani din continutul online de pe blogul tau, faci bani.
 
Pentru a incepe sa castigati bani din blogging, exista mai multe modele de afaceri online pe care le puteti utiliza:
 
  •  anunturi;
  •  marketing afiliat;
  •  oferte de produse fizice sau digitale;
  •  abonamente;
  •  training online.
Cum poti folosi aceste elemente pentru a obtine rezultate pentru tine si blogul tau?
Sa analizam mai bine fiecare model de generare a banilor.
 

top-shop.ro

 

Castigati bani din reclame: faceti publicitate pe blogul dvs. pentru a castiga bani

 
Ca blogger, publicitatea poate fi o sursa importanta de venit pentru continutul tau online. Agentii de publicitate sunt dispusi sa plateasca pentru a ajunge la publicul tinta. Asa cum un ziar de mare tiraj poate taxa agentii de publicitate mai mult, cu cat site-ul si continutul dvs. sunt mai populare, cu atat castigati mai multi bani.
 
Puteti oferi spatiu publicitar direct pe site-ul dvs. Companii care doresc sa apara langa continutul pe care il creati. Aceasta se numeste o oferta directa. In plus, puteti utiliza retele publicitare, cum ar fi Google AdSense, pentru a vinde spatiu publicitar in numele dvs.
 
AdSense functioneaza prin difuzarea de anunturi care sunt relevante pentru continutul afisat pe anumite pagini ale blogului dvs. De exemplu, daca blogul dvs. prezinta calatorii si aventura si tocmai ati incarcat o postare despre calatoriile in Reykjavik, AdSense ar putea afisa anunturi pentru calatorii de asigurare, Islanda sau haine calde. In calitate de proprietar al site-ului web pe care este afisat anuntul dvs., AdSense va plateste atunci cand utilizatorii vizualizeaza sau interactioneaza cu un anunt.
 
Multi agenti de publicitate sunt dispusi sa plateasca o prima pentru spatiul publicitar daca au posibilitatea de a afisa anunturi online relevante pentru continutul blogului si publicul lor.
 

Marketing afiliat: Castigati venit pe baza recomandarilor de produse

 
Marketing afiliat atunci cand includeti link-uri in continutul dvs. catre produse sau servicii vandute pe alte site-uri web. Iata cum functioneaza: atunci cand o persoana face clic pe un link de pe site-ul dvs., este redirectionata catre un site afiliat si cumpara produsul pe care il promovati, castigati un comision la vanzare.
 
Acesta ar putea fi un model viabil generator de venituri pentru bloggerii cu public interesat de recomandari de produse. Articolele informative cu instructiuni de utilizare si stil de viata ofera multe oportunitati de promovare a produselor afiliate.
 
Vom folosi din nou exemplul in bloggingul de calatorie si aventura si sa presupunem ca publicati un articol despre cele mai bune locuri pentru a inota in natura. Puteti folosi marketingul afiliat pentru a recomanda echipament de calatorie pe care il puneti in bagaj, cum ar fi costume de baie, prosoape si ochelari de protectie. Puteti castiga bani din blogul dvs. atunci cand cititorii blogului fac clic pe linkul pentru costumul de baie recomandat si il cumpara.
 
Pentru a mentine increderea publicului dvs., trebuie sa fiti transparent cu privire la calitatea de membru. Multe tari au cerinte legale pentru dezvaluirea relatiilor de afiliat, asa ca va rugam sa va consultati avocatul inainte de a va angaja in marketing afiliat. De asemenea, retine ca reputatia blogului tau este legata de produsul sau serviciul pe care il promovezi, asa ca concentreaza-te pe calitate atunci cand iti alegi partenerii.
 

 

Ofera produse fizice sau digitale: fa vanzari pentru a castiga bani din blogul tau

 
Multi bloggeri isi consolideaza prezenta pe platformele de comert electronic, creeaza magazine online si incep sa vanda produse pentru a castiga bani din blogging. Produsul dumneavoastra poate fi fizic sau digital. In exemplul unui blog de calatorii si aventuri, ai putea vinde tricouri cu logo-ul tau sau ghiduri digitale catre destinatii exotice.
 
Indiferent daca produsul este fizic sau virtual, trebuie sa configurati un sistem de acceptare a platilor. Pentru vanzarea bunurilor fizice, trebuie sa luati in considerare depozitarea inventarului, organizarea transportului si gestionarea impozitelor si taxelor. Bunurile digitale sunt mai putin complexe din punct de vedere logistic, deoarece pot fi trimise electronic.

epantofi.ro

 

Abonamente: percepeti o taxa fixa ​​pentru un nou flux de venituri

 
Daca blogul tau are o comunitate activa care doreste sa afle mai multe despre subiectele discutate, modelul de abonament platit este o alta modalitate de a folosi continut valoros pentru a genera venituri pe termen lung.
 
Pentru acest model de afaceri, cititorii platesc o suma fixa ​​in mod regulat, de obicei lunar sau anual. Prin perceperea cititorilor taxe de membru sau de abonament, puteti obtine venituri recurente. Acest flux de numerar constant va face posibil sa aveti un flux de venit mai stabil, mai previzibil si mai precis.
 
In schimb, puteti oferi abonatilor sau membrilor continut premium, spatii comunitare, resurse de invatare, videoclipuri sau alte servicii si instrumente. Puteti combina mai multe dintre aceste elemente pentru a se potrivi blogului dvs.
 

 

Coaching: Castiga bani din blogging cu servicii de formare

 
Daca blogul tau ofera servicii de formare, poti castiga bani creand cursuri online sau pachete de formare platite.
 
Cand creati materiale de invatare in ritm propriu, cum ar fi videoclipuri descarcabile sau carti electronice, oferiti publicului posibilitatea de a progresa in propriul ritm. Pe masura ce utilizatorii va studiaza cursul, puteti evalua interesul lor fata de alte subiecte de abordat.
 
Crearea unui program online poate necesita mult timp si resurse, asa ca aveti nevoie de participarea publicului pentru a-l face viabil.
 
O alta optiune de a va creste veniturile este sa oferiti un serviciu de coaching video live si sa primiti bani in timpul alocat.
 
Indiferent daca oferta dvs. se bazeaza pe un curs online sau pe un curs de indrumare la cerere, puteti include si optiunea de a comunica cu studentii prin e-mail sau chiar pe blog.
 
Amintiti-va, aveti multe optiuni cand vine vorba de a castiga bani cu blogul dvs. Va puteti concentra pe strategia dvs. de blogging sau puteti combina cat mai multe fluxuri de venituri pentru a gasi cea mai buna optiune pentru afacerea dvs.

Sursa: https://www.google.com/adsense/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *