Originile prăjiturii și cupcake-ului tradițional de catifea roșie | Cofetariamonalisa.ro

Tortul există încă din secolul al XIII-lea. Prăjiturile erau o formă de pâine dulce cu sute de ani în urmă. Fructele uscate și nucile au fost incluse frecvent în rețetele de prăjituri. Drept urmare, dulciurile au fost aspre și dure la atingere.

Brutarii nu au început să facă torturi si prăjituri mai apetisante decât 500 de ani mai târziu. Ei au reușit să dezvolte tehnici de descompunere a făinii în rețete, rezultând prăjituri mai moi, mai gustoase. Știți de unde vine clasicul tort de catifea roșie? Există o dezbatere cu privire la cine ar trebui să primească rețet.

Prajitura clasica de catifea rosie

Trebuie să călătorești înapoi în timp pentru a înțelege clasicul tort de catifea roșie. Prăjiturile de catifea au apărut inițial în epoca victoriană. În anii 1800, rețetele de prăjituri de lux necesitau, de obicei, adăugarea de cacao. Prăjiturile au fost numite „catifea” și servite la adunări scumpe de deserturi. Termenul de catifea informează mesenii că tortul va fi mătăsos și catifelat. Descrieți senzația moale și mătăsoasă a prăjiturii.

Cacao ar ajuta la descompunerea făinii grosiere. Comandă cozonac București pentru a vedea cât de pufos poate fi. Drept urmare, făina a devenit mai moale, iar tortul a devenit mai catifelat. Unii cred că nuanța roșie este cauzată de un proces chimic. Nuanța purpurie a prăjiturii este cauzată de o reacție chimică între ciocolată și acid.

Ciocolata naturală are o aciditate ridicată care completează bicarbonatul de sodiu și laptele de unt. Cacao conferă prăjiturii o textură catifelată, precum și un gust minunat de ciocolată.

Rețetele de prăjituri cu cacao ca ingredient principal au început să apară la începutul secolului. Se căutau rețete de prăjituri de cacao, prăjituri roșii de cacao și alte prăjituri „cacao”.

Dulciurile fac viața mai plăcută

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, trupele și civilii au fost obligați să raționeze alimente și mărfuri. Rațiile includ ingrediente de copt, cum ar fi zahăr și unt. Drept urmare, unii brutari au decis să folosească suc de sfeclă în rețetele lor.

Sucul de sfeclă este folosit și astăzi în anumite rețete de prăjituri de catifea roșie. Nuanța purpurie a sfeclei se adaugă la atractivitatea rafinată a prăjiturii. Cu toate acestea, sfecla nu numai că face tortul să pară superb, dar îl face și moale.

Sfecla acționează ca umplutură, împiedicând uscarea prăjiturii. Nuanța purpurie a desertului nu are nicio legătură cu aroma tortului. În schimb, nuanța roșie atrăgătoare servește ca o piesă remarcabilă pentru a

uimi oaspeții. Oamenii din zilele noastre sunt pasionați de capacitatea de a adăuga catifea roșie la articolele din meniu.

Tortul de catifea roșie, plăcinta, prăjiturile, cupcakes, fursecuri si dulce de acasă și chiar puiul de catifea roșie pot fi găsite în anumite zone. Puteți alege dintr-o gamă de dulciuri și mâncăruri delicioase din meniu. Fă-ți timp selectând dintre deserturi delicioase,cozonaci, torture și multe altele.

De asemenea, asigurăm evenimente private și nunți. Aruncă o privire pe site-ul nostru pentru a descoperi ce avem de oferit. De asemenea, puteți plasa și comenzi online.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *