Politica de confidentialitate

Folosim datele tale, doar daca avem acordul tau, in mai multe feluri, in functie de natura lor. In randurile ce urmeaza am detaliat toate tipurile de date pe care le colectam si cum le folosim ulterior:
 

Adresa de email

In cazul in care ne-ai furnizat adresa ta de email, o vom folosi pentru a-ti trimite emailuri de informare cu privire la produsele si serviciile noastre, dar si la articolele si resursele pe care le publicam periodic pe acest site. In cazul in care faceti plata online, adresa dumneavoastra de email va fi transmisa catre procesatoru de plati online. Adresa de email va fi folosita pentru campaniile de e-marketing pe retelele sociale pe care se promoveaza site-ul.
 

Prenumele si numele

In cazul in care ne-ai furnizat prenumele si numele tau, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primesti de la noi. Platforma pe care o folosim pentru email marketing (Mailchimp), ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonati. Numele si prenumele va fi folosit pentru a fi creat AWB-ul pe platforma FanCourier.
 

Numarul de telefon

In cazul in care ne-ai furnizat numarul de telefon, folosim aceste date pentru a te putea contacta rapid, telefonic, prin mesaje sau prin intermediul WhatsApp. Numarul de telefon va fi folosit pentru campaniile de e-marketing pe retelele sociale pe care se promoveaza site-ul. Numarul de telefon va fi folosit in cadrul platformelor de curierat pentru a fi contactat la primirea coletelor.
 

Datele de facturare

In cazul in care ne-ai furnizat datele de facturare (inclusiv CUI, Numarul de inregistrare la Registrul Comertului, adresa sediului firmei, contul bancar, numele bancii, numele reprezentantului legal, functia reprezentantului legal), folosim aceste date pentru a emite factura aferenta comenzii plasate pe site-ul nostru. Aceste date vor fi salvate in sistemul nostru.
 

Partajarea datelor personale

Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele tale catre terte parti. Oferim servicii care se bazeaza pe increderea clientilor si a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces.
 
Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agentiile sau furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in Romania.
 
Colaboratorii nostrii sunt: Facebook pentru campaniile de e-marketing pe retelele sociale; Google AdWords pentru campaniile de e-marketing.
 
Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terte parti au acces, sunt agregate si anonimizate – pe baza carora utilizatorii nu pot fi identificati.
 

Drepturile tale in contextul datelor

Iata care sunt drepturile tale in contextul colectarii si prelucrarii datelor.
 
1. Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate si folosite datele tale;
2. Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
3. Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
4. Dreptul de a solicita stergerea datelor pe care le avem despre tine;
5. Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre tine;
6. Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale catre tine sau catre un alt operator;
7. Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor tale, catre organele abilitate.
 
Am luat toate masurile tehnice pentru ca tu sa nu fii obligat(a) sa ne furnizezi niciun fel de date (totul e optional), dar e bine de stiut ca fara ele e posibil ca anumite parti din site sa nu functioneze corect, sa nu putem colabora, sau sa nu te putem anunta cu privire la serviciile si produsele noastre de care ai putea fi interesat(a).
 

Contact

Pentru a ne semnala orice nelamurire In legatura cu GDPR, ne puteti contacta la adresa de email contact@bilantul.ro sau in formularul nostru de contact.

Aceasta Politica de Confidentialitate este actualizata in mod periodic, ultima actualizare fiind efectuata la data de 26.07.2022.