Publica articol advertoriale

Trimite articolul tau

  Ataseaza o imagine reprezentativa *.jpg

  Sau trimite link-ul catre document (de preferat Google Docs)

  Sau incarca documentul text *.txt, *.doc (de preferat HTML)

  Dupa o scurta analiza facuta de Administrator, articolul tau va fi publicat. In cazul in care acesta identifica probleme veti fi instiintat prin email.

  Pentru informatii suplimentare ne puteti scrie prin email la contact@bilantul.ro

  Bilantul.ro este un director de articole care ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si crea trafic pentru propriile site-uri web prin publicarea de articole advertoriale.
   
  Bilantul.ro permite utilizatorilor sa posteze articole cu maxim 3 link-uri active spre site-urile promovate. Publicarea de articole relevante pentru site-urile catre care se face referirea va duce in timp la o pozitionare mai buna in rezultatele motoarelor de cautare in special Google. Articolele relevante cu un continut de calitate permit motoarelor de cautare sa inteleaga mai bine continutul site-ului promovat.
   
  Motoarele de cautare precum Google iau in serios backlink-urile pentru ca sunt ca recomandarile! De exemplu, daca vrei sa te angajezi, o scrisoare de recomandare de la un sef anterior te poate ajuta foarte mult!
   
  Daca aveti cateva scrisori de recomandare, creditul dvs. va fi mare, nu? Exact acelasi lucru pentru Google: cu cat ai mai multe backlink-uri, cu atat ai mai multa credibilitate.
   
  Paginile cu multe backlink-uri tind sa se claseze foarte bine in motoarele de cautare organice (Google).
   

  Important!

  Un articol trebuie sa contina minim 300 de cuvinte si maxim 3 link-uri externe.
  Vom fi nevoiti sa nu aprobam articolele care nu respecta aceste cerinte.
   
  Trimiteti articole originale interesante si de calitate pentru a benefica de o mai mare expunere, credibiliatate si trafic catre site-ul dumneavoastra.

  Backlink-uri pentru noi domenii

   
  Backlink-urile pot fi utile atunci cand domeniul este nou – accelereaza ascensiunea Google, care dureaza de obicei cel putin 6 luni (pentru o nisa competitiva)! In primele 6 luni, traficul tau organic va fi zero pana cand Google indexeaza si tinteste continutul pe care il scrii. In acest timp, Google va afla despre ce este site-ul tau, va testa carei nisa apartii, ce subiect este mai potrivit si multe altele!
   
  Cel mai bine este sa scrii un articol de minim 1000 de cuvinte pe zi pana ajungi la 100! Apoi puteti slabi pana la 2-3 bucati pe zi. In cele din urma, puteti obtine un articol pe saptamana, dar actualizati articolele mai vechi cu mult trafic – nu le veti lasa niciodata in ruina.
   
  Pare exagerat, dar nu este! O faci sau nu o faci, e simplu!
   
  Nimeni nu va va spune asta pentru ca nimeni nu va va spune, cu exceptia acelor agenti de marketing afiliati care castiga mii/zeci de mii de dolari pe luna din articolele de recenzii!
   
  SEO nu este pentru oricine, 99% din agentiile SEO din Romania…nici nu ar trebui sa existe!
   

  Construirea de legaturi

  Procesul de multiplicare a linkurilor site-ului dvs. este ceea ce numiti link building. Acesta este adesea un proces descurajant care necesita dobandirea de cunostinte si abilitati SEO in timp, motiv pentru care multi proprietari de site-uri platesc agentii de marketing digital precum SEO.md pentru a incepe o campanie de construire a link-urilor pentru ei.
   

  Text ancora (Anchor text)

  Textul folosit pentru hyperlinkuri se numeste text anchor. Utilizarea corecta a textului de ancorare poate ajuta la introducerea anumitor cuvinte cheie in rezultatele Google.
   
   

  Care sunt beneficiile backlink-urilor?

  Inainte de a vorbi despre avantajele backlink-urilor, trebuie sa stii ca multe s-au schimbat de la inceputul SEO. A existat o perioada in care chiar si linkurile de calitate scazuta au ajutat un site sa se claseze in rezultate.​​​ Dar de cand Google a introdus algoritmul Penguin, intregul peisaj backlink s-a schimbat.
   
  Astazi, este foarte important ca site-urile web sa aiba link-uri contextuale de la site-uri web de calitate. De exemplu, daca aveti un site despre geam termopan si faceti un link catre un site despre droguri, acele linkuri nu vor functiona. Scopul tau ar trebui sa fie sa obtii mai intai link-uri de la site-uri web relevante.
   
  Deci, cel mai important lucru despre backlink-urile SEO este acesta: nu numarul de backlink-uri conteaza, ci calitatea lor.
   
  De ce sunt importante backlink-urile de inalta calitate si ce beneficii aduc acestea?
   

  Imbunatatiti directionarea organica in rezultatele Google

  In primul rand, backlink-urile va pot ajuta sa obtineti o pozitie mai buna in motoarele de cautare.
   
  Daca orice pagina de pe site-ul dvs. are linkuri organice de la alte site-uri, acea pagina va avea in mod natural rezultate mai mari decat alte pagini. Scopul dvs. ar trebui sa fie sa creati link-uri catre postari/pagini individuale, precum si link-uri catre pagina de pornire.
   

  Indexare mai rapida de catre motoarele de cautare

  Cand creati o pagina noua sau postati pe site-ul dvs., aceasta nu va aparea in rezultatele motorului pana cand nu este indexata. Backlink-urile ajuta robotii motoarelor de cautare sa descopere linkuri catre site-ul dvs. si sa il viziteze eficient. Asadar, odata ce creati pagina respectiva, chiar si postarile pe retelele sociale cresc sansele de a fi indexate. Ca sa nu mai vorbim de link-uri de la site-uri de inalta autoritate.
   

  Traficul de referinta

  Unul dintre principalele beneficii ale backlink-urilor este ca ajuta la obtinerea de trafic de recomandare.
   
  De exemplu, daca creati un link catre site-ul dvs. in contextul unui articol de pe un portal de stiri popular, exista sanse mari sa primiti mai multe clicuri, ceea ce duce la trafic. De obicei, acest trafic are o rata de respingere scazuta, ceea ce duce la contributii suplimentare SEO.