Rulouri exterioare de la actualart

Rulourile exterioare pot fi confectionate din aluminiu sau pvc. Acestea impreuna cu tamplaria creaza o bariera termica si fonica foarte ridicata atat in sezonul rece cat si in cel cald.
Cofectionam rulouri din aluminiu cu lamele umplute cu spuma poliuretanica care au dimensiuni de 39 mm sau 45mm cu o varietate coloristica si dimensionala in functie de fiecare proiect in parte.sau rulouri interioare, atat cele simple, cat si cele cu caseta si ghidaje laterale sunt intotdeauna o alternativa de luat in serios, acestea ofera protectieimpotriva razelor solare dar si aspect decorativ.
Avem o varietate larga de culori, materiale si modele care sunt concepute sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi.

Suntem o echipa formata din oameni tineri dar profesionisti, atenti la detalii si la necesitatile fiecarui om care doreste sa colaboreze cu noi. Oferim cele mai bune solutii fiecarui client si impreuna alegem cea mai buna varianta pentru protectia si confortul casei tale.

Actual Art pentru ca:

 • Oferim cele mai bune solutii pentru protectia si confortul casei tale
 • Impreuna alegem cea mai buna solutie pentru tine
 • Oferim garantie 2 ani.
 • Totul este gata in maxim 5 zile lucratoare de la executarea masuratorilor
 • Transportul este gratuit
 • Suntem promti si dedicati nevoilor tale.

Noi suntem cei care  iti aducem tot ce este Actual in materie de sisteme profesionale de umbrire. Iti oferim solutii personalizate,optime si impreuna alegem cea mai buna varianta pentru protectia si confortul casei tale.

Rulouri Exterioare

Rulourile exterioare pot fi confectionate din aluminiu sau pvc. Acestea impreuna cu tamplaria creaza o bariera termica si fonica foarte ridicata atat in sezonul rece cat si in cel cald.
Cofectionam rulouri din aluminiu cu lamele umplute cu spuma poliuretanica care au dimensiuni de 39 mm sau 45mm cu o varietate coloristica si dimensionala in functie de fiecare proiect in parte.

Rulouri Exterioare | Jaluzele De Aluminiu

Rulourile Exterioare si ferestrele se potrivesc percum soarele si vara. Fie ca vrei un sistem de umbrire solara, doresti sa economisesti energie sau ai nevoie de protectie eficienta impotriva intrusilor neinvitati – jaluzelele de aluminiu de la Actual Art sunt sisteme inteligente, complet automatizabile, care reduc costurile energetice, ofera mai mult confort si securitate suplimentara.

Rulourile exterioare chiar reduc zgomotul din exterior si ajuta impotriva insectelor nedorite. De asemenea, ofera o protectie eficienta impotriva vremii nefavorabile. Jaluzelele de aluminiu sunt elemente elegante de design pentru fatade. la Actual Art gasesti o selectie vasta pentru a se potrivi perfect cerintelor arhitecturale.   https://www.actualart.ro/rulouri-exterioare/

Te-ar mai putea interesa si

3 thoughts on “Rulouri exterioare de la actualart

 1. andrei sima says:

  Am lucrat cu aceasta firma acum ceva ani in urma,produsele sunt exceptionale si azi iar personalul este foarte profi. Succes pe mai departe . Nota 10 cu plus

 2. andreea ibanescu says:

  Am comandat si eu rulouri de la Actualart si ma declar multumita pe deplin de serviciile si profesionalismul de care dau dovada. Recomand cu incredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *