Termeni și Condiții de utilizare

1. Introducere: Prin accesarea și utilizarea site-ului Bilantul.ro, utilizatorii acceptă să se conformeze termenilor și condițiilor prezentate în acest document. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste informații înainte de a utiliza site-ul.

2. Definiții:

  • „Site-ul” se referă la https://www.bilantul.ro și la toate paginile, conținutul și serviciile asociate.
  • „Utilizator” se referă la orice persoană care accesează sau folosește Site-ul.
  • „Conținut” se referă la text, imagini, video, link-uri și alte materiale publicate pe Site.

3. Drepturi de Autor și Proprietate Intelectuală: Toate materialele prezente pe Site, inclusiv designul, textul, imaginile și logo-urile, sunt proprietatea BILANTUL.ro sau a terților care au acordat permisiunea pentru utilizarea lor. Reproducerea, distribuirea sau modificarea acestora fără acordul explicit al Bilantul este interzisă.

4. Utilizarea Site-ului: Utilizatorii sunt de acord să utilizeze Site-ul într-un mod legal și etic. Este interzisă postarea sau transmiterea de materiale ilegale, defăimătoare, abuzive sau care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale altora.

5. Responsabilitatea Conținutului: Opiniile exprimate în articolele și comentariile de pe Site sunt ale autorilor respectivi și nu reflectă neapărat opiniile Bilantul. Bilantul.ro nu își asumă responsabilitatea pentru acuratețea, integritatea sau calitatea informațiilor prezentate.

6. Confidențialitate și Date Personale: BILANTUL respectă confidențialitatea datelor personale ale utilizatorilor. Pentru detalii privind colectarea și utilizarea datelor personale, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate.

7. Modificări ale Termenilor și Condițiilor: Bilantul își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Modificările vor deveni efective imediat ce sunt postate pe Site.

8. Legislație Aplicabilă: Acești termeni și condiții sunt guvernați de legislația românească. Orice litigiu care ar putea apărea în legătură cu utilizarea Site-ului va fi supus jurisdicției tribunalelor române.

9. Contact: Pentru orice întrebări sau clarificări legate de acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la [adresa de email].

Prin utilizarea Bilantul.ro, confirmați că ați citit, înțeles și acceptat acești termeni și condiții.